Συντηρήσεις Ανελκυστήρων

Γιατί η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική.

Ένα ασανσέρ χωρίς τακτική συντήρηση είναι επικίνδυνο.

Ο ανελκυστήρας (ασανσέρ), είναι ένα πολύπλοκο μηχάνημα το οποίο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην συντήρηση του. Η συντήρηση δεν εξασφαλίζει μόνο την ομαλή λειτουργία του, αλλά και την έγκαιρη αντιμετώπιση φθορών, οι οποίες θα μπορούσαν, στο μέλλον, να οδηγήσουν σε σοβαρά ατυχήματα. 
 

Προτεραιότητα μας, εσείς.

 Για την σωστή διατήρηση του ασανσέρ σας, χρειάζεστε έναν έμπειρο συντηρητή . Στην Safety Lift, βάζουμε πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια σας και δεσμευόμαστε με την τήρηση όλων των νομικών πλαισίων που απαιτούνται από την κυβέρνηση και την ευρωπαϊκή ένωση. 

Γνωρίζουμε τον ανελκυστήρα σας, ξέρουμε πού δημιουργούνται τα προβλήματα και ενεργούμε έγκαιρα ώστε αυτά να μην εμφανιστούν.

Μας εμπιστεύονται

Τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης

Στην Safety Lift παραμένουμε ανοιχτοί 24 ώρες την ημέρα,όλο τον χρόνο για να είμαστε σε επιφυλακή για οποιαδήποτε δυσλειτουργία προκύψει. Με τα μηνιαία πακέτα συντήρησης παρέχουμε άμεση αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση σε βλάβες, ανάλογα με την συμφωνία που έχει γίνει.

Επένδυση στην οργάνωση

Πιστεύουμε ότι με την οργάνωση της εταιρίας μας βελτιώνουμε και τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Συνεπώς έχουμε επενδύσει σε προηγμένα πληροφοριακά συστήματα οργάνωσης των εργασιών μας και του γραφείου μας. Με αυτόν τον τρόπο, όταν μια βλάβη καταχωρείτε, η ενημέρωση των τεχνικών μας γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα.