Ανελκυστήρες Α.Μ.Ε.Α

Η ανάγκη για προσβασιμότητα.

 Η εξέλιξη της τεχνολογίας ανελκυστήρων δίνει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες σε άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς υπάρχουν λύσεις για κάθε είδους εμπόδιο σε ένα κτήριο που αποτρέπει την εύκολη πρόσβαση στους χώρους τους. 
 
 Η εγκατάσταση ενός τέτοιου ανελκυστήρα είναι απαραίτητη, καθώς λύνει προβλήματα που εμποδίζουν άτομα με ειδικές ανάγκες από το να απολαύσουν τον χώρο στον οποίο διαμένουν. Έτσι λοιπόν, δίνει λύσεις που συμβάλουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο ζωής και στην διευκόλυνση της καθημερινότητας.

Τύποι ανελκυστήρων Α.Μ.Ε.Α

  • Αναβατόρια
   • Εγκαθίστανται εύκολα στο σπίτι, δίνει την δυνατότητα στα άτομα με ειδικές ανάγκες να ανέβουν σκάλες χωρίς πρόβλημα.
  • Εξωτερικά/εσωτερικά αναβατόρια ανοιχτού τύπου
   • Πλατφόρμες οι οποίες ανυψώνονται κάθετα.
   • Τοποθετούνται χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Εξωτερική και εσωτερική χρήση
  • Ανελκυστήρες MRL χωρίς μηχανοστάσιο
   • Αποτελεί μια καλή επιλογή για έναν οικιακό ανελκυστήρα σε κτήρια χωρίς υποδομή.

Δωρέαν επίσκεψη στον χώρο σας.

 Ζητήστε μας να επισκεφτούμε τον χώρο σας για να εκτιμήσουμε ακριβώς τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την σωστή λύση στις σωστές τιμές. Κατόπιν συζήτησης των αποριών που μπορεί να έχετε, θα σας παρουσιάσουμε μια λύση που ανταποκρίνεται σε αυτό που χρειάζεστε. Στην προσφορά μας αναγράφονται πάντα λεπτομερώς τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται ώστε να είστε σίγουροι ότι είναι επώνυμα.

Συντήρηση ανελκυστήρων ΑΜΕΑ

Μετά την εγκατάσταση είναι σημαντικό να κρατήσουμε τον ανελκυστήρα λειτουργικό. Για αυτό συην Safety Lift εκμεταλευόμενοι την τεχνογνωσία μας παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης οι οποίες εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία του ανελκυστήρα. Παρόλα αυτά, ακόμα και περίπτωση βλάβης οι τεχνικοί μας θα είναι δίπλα σας εντός ολίγων ωρών καθώς παραμένουμε ανοιχτοί και σε ετοιμότητα όλη την ημέρα.